Csatlakozz viszonteladói hálózatunkhoz!
50+ partner
Nyitvatartás:
Hétfő – Péntek: 8:00-18:00
Szombat: 9:00-14:00
Vasárnap: zárva
Telefon:
+36 30 248 4638
E-mail:
Rólunk
Viszonteladó partnereket keresünk saját péküzemünkben készülő, 100%-ban gluténmentes péktermékeink forgalmazására.
Kínálatunkban több, mint ötvenféle kézműves termék található meg, melyeket – elszakadva a hagyományos rizs, kukorica és burgonya alapanyagoktól – főként hajdina-, köles-, bambuszrost-, és útifűmaghéj liszt felhasználásával készítünk.
Széles választékunkban kenyerek, kiflik, bucik, bagettek, piték, sós és édes péksütemények, piték, és cukrászati termékek egyaránt megtalálhatóak.
A Nyakas Erik által megálmodott Tibidabo márka nem csupán a különböző ételintoleranciákkal és allergiákkal kapcsolatos kérdésekre nyújt választ, de péksüteményeink ízvilága azoknak sem okoz csalódást, akik nem szívesen mondanak le a klasszikus péksütemények örömeiről.
Miért éri meg a Partnerünknek lenned?
Cégedre szabott kiszolgálás
Széles termékpalettánkból biztosan megtalálod a Neked leginkább megfelelőt, legyen szó akár bio boltról, pékségről, vagy étteremről.
Gluténmentes péksütemények
Pontos kiszállítás Budapesten belül
Termékeinket saját Tibidabo futárunk segítségével Budapest és Pest megye területén egészen az ajtódig szállítjuk.
Együttműködésünk folyamata
Nézd át az árlistánkat és válaszd ki a kedvenceidet!
Add le a rendelésed a mentes finomságokból!
Partnereink
Partnereink szerte az országban
Budapest
Biatorbágy
Kecskemét
Veszprém
Nagykovácsi
Dorog
Győr
Budaörs
Kapuvár
Ceglédbercel
Miskolc
Zalaegerszeg
Orosháza
Gyöngyös
Kartal
Dunakeszi
Dunaújváros
Keszthely
Gyömrő
Balatonfenyves
Zirc
Kiskunhalas
Szolnok
Eger
Siófok
Érd
Böngéssz a leggyakrabban feltett kérdések közül
Mi különbözteti meg a Tibidabo termékeket a piacon fellelhető más, gluténmentes termékektől?
A Tibidabo péksüteményei glutén-, laktóz-, tej-, hozzáadott répacukor-, szója-, és mesterséges adalékanyag-mentes kivitelben készülnek, ráadásként elszakadtunk a hagyományos rizs, kukorica és burgonya alapanyagoktól, helyettük főleg hajdina-, köles-, bambuszrost-, és útifűmaghéj lisztet használunk. A minőségi alapanyagoknak köszönhetően a hagyományos péksüteményekhez képest alacsonyabb szénhidrát- és cukortartalom, viszont magasabb rosttartalom jellemző a termékeinkre, így számos étrendi irányzatba beépíthetőek, és különösen nagy segítséget nyújthatnak azoknak, akik párhuzamosan több diétás elvet is követnek.