Széchenyi 2020

Kedvezményezett neve:
NYDFI Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Gyakornoki program a NYDFI Kft.-nél.

Szerződött támogatás összege:
5 900 586 Ft

Támogatás mértéke:
80 %

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2023.08.16.

Projekt azonosító száma:
VEKOP-8.3.2-18-2018-00069

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt keretein belül 2 fő gyakornokot kívánunk foglalkoztatni.

Jelen pályázat lehetővé teszi számunkra, hogy versenyképes, a gazdaság igényeinek megfelelő képzettséggel, munkavállalási képességekkel rendelkező munkatársakat foglalkoztassunk, akik egyben képesek gyorsan és folyamatosan alkalmazkodni a gazdasági, társadalmi és technológiai változásokhoz. A belső hatékonyságra koncentráló fejlesztési orientáció lehetővé teszi az erőforrások megfelelő allokálását, így a piacon elfoglalt pozíciónk a jelenleg legvalószínűbb szcenárió szerint tovább fog erősödni. A tulajdonosi kör 2015 óta nagyrészt változatlan, így megvan a befektetői oldalról a hosszabb távú fejlődéshez elengedhetetlen stabilitás. Az üzleti eredmény javítása azonban kihívást jelent, hiszen a létszám csökkentése nélkül, a munkatársak szakértelmének fejlesztése útján kell eredményeket elérnünk.
A projekt célja, hogy frissen végzett, szakképzett munkavállalókat foglalkoztassunk cégünknél, melyre a következő okokból van szükség. Fontosnak tartjuk, hogy olyan munkavállalóink legyenek, akik friss, naprakész tudással rendelkeznek. A szakképzésből kilépő fiatal felnőttek pontosan ilyen ismeretekkel rendelkeznek, tettre kész a hozzáállásuk, magas a munkabírásuk, mellyel az egész cég működésén lendíteni tudnak. Motivációjuk nem csupán a munkával megszerezhető pénz, hanem elsősorban a gyakorlat megszerzése. A projekt által szeretnénk olyan munkavállalókat foglalkoztatni, akikkel a későbbiekben is tudunk együttműködni, akiket a megvalósítás után is tudunk foglalkoztatni. Szeretnénk, hogy az iskola világából kilépő pályakezdők első kézből kapják meg a szakmai tudást, illetve hogy az ott tanultakat nálunk kamatoztassák. A XXI. században a technológiák olyan gyorsan változnak/fejlődnek, hogy ahhoz, hogy ezzel lépést tudjunk tartani, muszáj folyamatosan megújulni, nyitni az újítások felé, azokat alkalmazni a mindennapok során, mert csak így maradhatunk versenyben. A mai modern vevői elvárásoknak megfelelő kiszolgálás biztosítása érdekében szükségesek a kiválasztott eszközök. Ezekkel az eszközökkel a gyakornok megismeri és megtanulja a húsipari piacon elvárt, szakmailag is helytálló, széleskörű kiszolgálás lehetőségeit, valamint elsajátítja a modern technológiákat. Megtanulja a vásárlói igények minél szélesebb körben történő kielégítésének lehetőségeit a szolgáltatások és a színvonal bővítésével egy időben. A különböző eszközök segítségével megtanulhatja az áruk megfelelő tárolását (megfelelő tárolási hely, hőmérséklet, páratartalom megválasztása és betartása).
Széchenyi 2020
Kedvezményezett neve:
NYDFI Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

Szerződött támogatás összege:
20 000 000 Ft

Támogatás mértéke:
80 %

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2028.06.15.

Projekt azonosító száma:
GINOP-8.3.5-18/B

Kölcsönszerződés száma:
H-EKTG2/109759/2023/343030/001

Közreműködő szervezet:
MFB Magyar Fejlesztési Bank Zártkörűen Működő Részvénytársaság

A projekt tartalmának bemutatása

A finanszírozás célja már működő cégünk tevékenységének üzemeltetése, fenntartásának segítése. Az anyagi-műszaki összetételben szereplő költségvetési tételek alapján az alábbiakat szeretnénk finanszírozásba vonni:
A működésünkhöz elengedhetetlenül szükséges költségek finanszírozása, pékségünk és a péküzemünk fenntartását az igényelt hitelösszegből kívánjuk finanszírozni.
Széchenyi 2020

Az NKFI alapból megvalósult program

Kedvezményezett neve:
NYDFI Korlátolt Felelősségű Társaság

Projekt címe:
Egészségmegőrzést támogató bioaktív anyagokban gazdag, prémium minőségű gluténmentes fagyasztott péksütemények kifejlesztése

Szerződött támogatás összege:
103 570 000 Ft

Projekt tervezett befejezési dátuma:
2024.03.31

A projekt tartalmának bemutatása

A projekt célja, hogy a pékáruk hagyományos ízvilágát kedvelő, de az egészségtudatos táplálkozás terén kompromisszumokat nem ismerő fogyasztóközönségünket maradéktalanul kiszolgálhassuk. Életmódváltó célcsoportunkat mindenekelőtt a hiteles tájékoztatás iránytűjével és szakemberek bevonásával (dietetikusok) kívánjuk segíteni, hogy egészségtudatos táplálkozással teljes értékű életet élhessenek, megfizethető árszínvonalon prémium minőségű termékeket építhessenek be, akár a gluténmentes táplálkozás életmódváltó trendjét követve, akár személyes egészségi állapotuk, gluténérzékenységük kényszerűsége miatt. A projekt megvalósítása során célunk: a „TIBIDABO” (= ”Neked adom!”) márkanév alatt futó pékáruk tömegtermelésben történő gyártása, a jelen projekttel egyidőben létrejövő teljes gépi berendezés, technológiailag alkalmas és modern gyártósori eszközök gyártási kapacitásának magas hozzáadott értékű termékek előállításával való hasznosítása.
Újszerű alapanyagokra épülő, egyedi összetételű, tudományos garanciákkal igazoltan gluténmentes termékcsalád prototípusainak kifejlesztését tűztük ki célul, nem szokványos összetevők (pszeudo cereáliák, maglisztek) alkalmazására alapozva. A gluténmentes termékek pozitív élettani hatását prebiotikus hatású oligoszacharid-preparátumokkal történő dúsítás révén növeljük. A fokozottan előnyös biológiai hatást in vitro emésztési modellrendszerrel bizonyítjuk.
A projekt eredményei széles körben terjesztésre kerülnek. A projekt célkitűzései között szerepel az előállított termék bemutatása és népszerűsítése érdekében valamennyi az eszköz technológiájához, vagy alkalmazási területeihez kapcsolódó rendezvényen, vásáron, tudományos konferenciákon való megjelenés. A piaci bevezetés érdekében a tervek között szerepel továbbá az üzleti rendezvényeken való jelenlét. A projektben létrejövő termék ismertetésének biztosítása minél több platform bevonásra kerül, mint például a projekt weboldala, ahol egy részletes leírás publikálásával kerül bemutatásra az elkészült rendszer, amely tartalmazza mind annak felhasználási területeire, mind az alkalmazott technológiára vonatkozó információkat. A végtermékkel való különböző expo-kon való részvétel is rendkívül jótékony hatást érhet el a népszerűsítés tekintetében, ahol molinók, brosúrák, hirdetőtáblák, valamint a terméket bemutatni képes szakemberek segítségével illusztrálható a létrehozott rendszer működése.

Széchenyi 2020